Toloflex

Tradicija koja traje već 70 godina.

Kesice za kafu | Toloflex O nama

Toloflex identifikacioni podaci

Naša osnovna delatnost je bazirana na proizvodnji fleksibilne ambalaže koja ima široku primenu u prehrambenoj industriji. Štampamo na velikom izboru folija i fleksibilnih materijala. Takođe isporučujemo mono, dupleks i tipleks štampane folije za automatske pakerice.

Štamparija Toloflex postoji od 2005. godine. Od 1983. godine bavili smo se mašinskom obradom metala. Do 1992. godine naša delatnost je takodje bila i: proizvodnja hamburških lukova i kotlova za centralno grejanje, izrada industrijskih mašina za sečenje pečuraka, zatim mlinova za pržionice kafe i uvoz sirove kafe.

2000. godine je usledila promena delatnosti. Zahvaljujući iskustvu u mašinstvu i trgovini kafom razvili smo ideju o prozvodnji ambalaže za kafu i druge prehrambene proizvode. To je podstaklo i stvorilo uslove za pravljenje štamparske mašine koja će štampati flexibilnu ambalažu za prehrambenu industrije.

Zanimljivost je u tome što su sve mašine koje posedujemo u potpunosti izrađene u sopstvenoj režiji iz gomile gvožđa – čelika, vagonskih osovina,pločevine i sl. Dakle svi njihovi mehanizmi i delovi su proizvod iscrpnog rada ljudskog uma i ruke. Od gomile gvožđa majstori mašinskog zanata su sklopili i oživeli mašine koje su svojim kvalitetom nadmašile mnoge fabričke. Izdvaja se sedmobojna linijska rotaciona mašina za flexo štampu i sa ponosom možemo da istaknemo da smo jedini u ovom delu Evrope koji poseduju ovako kompleksnu mašinu izrađenu u zanatskim uslovima. Sa razvojem tehnologije kada jednog dana klasične tehnike štampe budu potpuno prevaziđene zasigurno će ostati ovo remek delo kao podsetnik da snaga volje i hrabrost nemoguće pretvaraju u moguće. 

Proizvodi | Toloflex

Pogledajte neke od naših proizvoda: kesice za kafu, kikiriki, suvo voće, musli, ovsene kaše itd.

Kesice za kafu

Kesice za kafu | Kontaktirajte nas

KESICE ZA KAFU

Veliki izbor ambalaže i kesica za kafu

+381 63 603 461

(Čačak)

Kesica za kafu | Naši saradnici